Anleggsbistand AS, logo

Anleggsbistand AS

Telefon
943 90 000
Besøksadresse
Klemmavegen 6, 3550 Gol
Postadresse
Kristenbrøtvegen 3, 3550 Gol
org.nr.
921 332 343
Faktura
faktura@anleggsbistand.no
Faktura som EHF foretrekkes

Anleggsbistand AS er et selskap tilgjengelig for å bistå kunder med planlegging og utførelse innenfor kategorien bygg og anlegg. Vi leier ut konsulent/byggeleder til bygg- og anleggsprosjekter samt at vi har egen maskinpark og utfører graving og anleggsgartnerarbeider. Vi har bygget opp en flott maskinpark der alt utstyret også er tilgjengelig for utleie. Du finner oss i egne flotte lokaler i Klemmavegen 6 sentralt på industriområdet på Gol. Her har vi verksted, lager og kontor. Du ser oss når du kommer kjørende på RV 7.

Kvalitet, ryddighet og tillit

Vi har over 15 års erfaring fra anleggsbransjen og kan vise til gode referanser innenfor de fleste arbeidsoppgavene i faget. Anleggsbistand AS ble startet i 2018 da vi førte anleggsdelen av vårt eierselskap J.M. Holding AS ut i eget selskap . Intensjonen bak selskapet er å gi dere som kunder en profesjonell partner til å bistå deg i ditt prosjekt. Dette kan være alt fra private kunder som trenger hjelp til et prosjekt med hus eller hytte eller det kan være store entreprenører, kommune og stat.

Vi har flere store kunder og mange gode samarbeidspartnere. Dette er viktig for oss for å kunne levere kvalitet i alle ledd.
cross